De showroom is vandaag tot 16:00 uur geopend.

Over MijnInterieur.nl

Met MijnInterieur bieden we u de meest eigenzinnige authentieke producten om uw huis mee in te richten. Denk aan Chinese meubels, sloophouten meubels, pelletkachels, tuinhaarden, barbecues en meer.

Laagste prijsgarantie, eigen merk zonder tussenhandel

Onze producten zijn uniek en met de hand geselecteerd. We voeren onze eigen productielijn en merk Joe Benelli Home en Living B.V., er komen geen tussenhandelaren aan te pas. Zo kunnen wij de kosten laag houden en kunt u profiteren van hoge kwaliteit interieur producten voor de laagst mogelijke prijzen!

Onderdeel van de succesformule van Joe Benelli Home en Living B.V.

Joe Benelli Home en Living B.V. is de grootste aanbieder van alle producten die sfeer brengen in uw huis en tuin. Leo Smit en Erik Lips, de mannen achter Joe Benelli Home en Living B.V, zijn al meer dan 10 jaar actief in de verkoop van tuinmeubelen. Als retail ondernemers zijn ze steeds op zoek naar de nieuwste trendy interieur producten van dit moment. Ze gaan daarvoor elk jaar minimaal 5 keer op ontdekkingsreis in verschillende landen in Europa, Aziƫ, Zuid-Amerika en Afrika.

Als u dus een product koopt bij een webshop van Joe Benelli Home en Living B.V. , bent u altijd verzekerd van exclusieve, authentieke producten voor de laagst mogelijke prijs! Dit maakt Joe Benelli Home en Living B.V. tot een succesformule!

350 m2 showroom in Rhoon vol met wooninspiratie

Joe Benelli Home en Living B.V heeft in Rhoon een kantoor met daarbij een opslagruimte van ruim 1000 vierkante meter. Zo kunnen we u ervan verzekeren dat we altijd een ruime voorraad ter beschikking hebben. Verder hebben we een showroom van ruim 350 vierkante meter waar u altijd terecht kunt om inspiratie op te doen. Op kantoor werken er elke dag 5-10 mensen om u van dienst te kunnen zijn. Zo kunnen we u voorzien van de beste persoonlijke service.

Heeft u dus vragen? Neem contact met ons op of kom gezellig bij ons langs in Rhoon!

 
SHOWROOM
GEOPEND
MA- DO 09.00 - 17.00
VR 09.00 - 16.00
ZA 10.00 - 16.00
Speciaal voor particulieren

Heeft u vragen?

Neem dan contact met ons op!
010 - 72 00 400

Of via ons contactformulier

   |    U kunt bij ons betalen met iDeal